Infiintata in 1994, societatea noastra se remarca pe piata producatorilor si importatorilor de echipamente de lucru si protectie prin calitatea si diversitatea produselor executate cat si prin seriozitatea si respectul aratate clientilor nostri.

 

Datorita experientei acumulate in cei 20 ani de experienta , societatea noastra va poate oferi o gama foarte bogata de produse – echipamente de protectie de mare vizibilitate , echipamente de protectie pentru industria petroliera si gaze, pentru industria producatoare de energie electrica, toate fiind la standarde europene in vigoare.

Producem si echipamente de lucru pentru sectoarele de retail , pentru companiile de paza si protectie, pentru serviciile de ambulanta si aeronautica.

 

Calitatea serviciilor

Incepand cu luna aprilie a anului 2005, S.C. C&A Company Impex SRL, detine Certificat de Management al Calitatii acordat de SRAC conform ISO 9001-2000, acesta certificand calitatea organizatiei noastre in acest domeniu al echipamentelor de lucru si protectie.

Societatea noastra a fost recertificata in anul 2008, acest lucru dovedind seriozitatea cu care a fost tratate aceste cerinte.Deasemenea societatea noastra este certificata din anul 2010 a sistemului de management integrat mediu – sanatate si securitate ocupationala conform standerdelor ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007.

 

Toate produsele au Certificat de Conformitate CE.